Elintarvikealan yrityksen perustaminen
Lähetetty: 23 Heinä 2010, 20:24
Hei!
Olen jo jonkin aikaa miettinyt että alkaisin valmistamaan muutamaa elintarviketta, sellaista joille ei juuri ole tällä hetkellä kilpailua vähittäiskaupoissa.
Osaako joku täällä sanoa, millaiset vaatimukset elintarvikkeita kauppoihin myyvällä yrityksellä on esim. hygienian ja muiden asioiden suhteen ja mitä lupia toiminnan aloittamiseen tarvitaan?
Onko jotain eroa jos myy vaikka makkaraa yleisissä tapahtumissa siihen että valmistaa kotona elintarvikkeita kaupoille myytäväksi?
Olen jo jonkin aikaa miettinyt että alkaisin valmistamaan muutamaa elintarviketta, sellaista joille ei juuri ole tällä hetkellä kilpailua vähittäiskaupoissa.
Osaako joku täällä sanoa, millaiset vaatimukset elintarvikkeita kauppoihin myyvällä yrityksellä on esim. hygienian ja muiden asioiden suhteen ja mitä lupia toiminnan aloittamiseen tarvitaan?
Onko jotain eroa jos myy vaikka makkaraa yleisissä tapahtumissa siihen että valmistaa kotona elintarvikkeita kaupoille myytäväksi?