ProCountor

Keskustelua Pro Countorista
OfficeCareer
Viestit: 47
Liittynyt: 27 Helmi 2012, 21:26

ProCountor

Viesti Kirjoittaja OfficeCareer »

Heippa!

Onko jollakulla kokemuksia ProCountorista? Millaisiksi nousevat kustannukset jos käyttää kirjanpitoa, reskontria sekä laskutusta?

Kokemuksia kiitos =)
tiltax
Viestit: 125
Liittynyt: 01 Syys 2010, 08:25

Re: ProCountor

Viesti Kirjoittaja tiltax »

En ole käyttänyt mutta kun itse pari vuotta sitten ohjelmia vertailin niin tuo tuntui sen verran kalliilta että ainakaan minun asiakkaat ei niitä maksuja suostuisi maksamaan. Siinähän on jonkin lainen perusmaksu/yritys ja ilmeisesti vientiveloitus. Varsinkin pienillä yrityksillä ohjelmistomaksun osuus tilitoimiston veloituksesta nousee helposti liian suureksi.
jra
Viestit: 28
Liittynyt: 17 Helmi 2011, 16:07

Re: ProCountor

Viesti Kirjoittaja jra »

Olen käyttänyt ProCountoria vuodesta 2004, ja tyytyväinen edelleen..
Hinta on kohtuullinen silloin, kun tositteet kirjataan suoraan sinne ja automaatio saadaan viilattua kohdalleen että käsityö on minimissä. Eihän sitä voi verrata perinteiseen kirjanpitoon, missä käytetään vielä kenkälaatikkoa logistiikassa - sitä aikaa ei tule ikävä. Puolet ostolaskuista tulee verkkolaskuina.. Ja lähtevissä laskuissa on kätevä, kun ne lähtee paperisenakin klikkaamalla, eikä tarvi niitä kantaa erikseen postiin. Voin lähes täysin hoitaa kirjanpitoa myös reissussa, kun kaikki tieto on sähköisenä.

Nyt olen kahden firman tj ja molemmat procountorissa, kirjanpitäjä toimii lähinnä asiantuntijana eikä tee ollenkaan rutiinitöitä. Hänen vastuulleen kuuluu ALV- ja TAS, täsmäyttäminen, tilinpäätös.
Andy
Viestit: 1560
Liittynyt: 16 Elo 2008, 15:50

Re: ProCountor

Viesti Kirjoittaja Andy »

Tällaisena yksityiskohtana huomasin että Pro Countor on mainittuna S-yrityskortin tilisopimuspaperissa yhtenä vaihtoehdoista, joilla "Yritys ottaa käyttöön automaattiset tapahtumasiirrot seuraavaan kulu- ja matkahallintasovellukseen".

Tarkoittaakohan tuo todella sitä, että kyseisellä S-yrityskortilla maksetut kulut menevät automaattisesti suoraan kirjanpito-ohjelmaan?
jra
Viestit: 28
Liittynyt: 17 Helmi 2011, 16:07

Re: ProCountor

Viesti Kirjoittaja jra »

siphil
Viestit: 84
Liittynyt: 04 Huhti 2014, 19:54

Re: ProCountor

Viesti Kirjoittaja siphil »

Onhan ProCountorissa vaihtohtona Tallennus versio, joka on tilitoimistoversio ja vastaa "perinteistä" tilitoimiston kp-ohjelmaa.
viima
Viestit: 49
Liittynyt: 15 Syys 2014, 12:10
Paikkakunta: Järvenpää
Viesti:

Re: ProCountor

Viesti Kirjoittaja viima »

Jos/Kun haluaa tehdä koko taloushallinnon samassa ohjelmassa, kannattaa ottaa Procountor Taloushallinto.
Pakettia valittaessa (Jousto, Hopea, Kulta tai Platina) on tärkeätä arvioida yhtiön tositteiden (!) määrä oikein.
Ottamalla liian suuren tai pienen paketin, voi ohjelma tulla kalliiksi. Onneksi paketin voi vaihtaa myöhemminkin toiminnan muuttuessa suuntaan tai toiseen.

Procountorin hinnastot löytyy heidän nettisivuillaan ja tarjouslaskurilla voi laskea itsekin hinta-arvion
http://www.procountor.com/valitseoikein/
Taloushallinnon palveluita PK-yrityksille ja yrittäjille
www.viimapaa.com
ilpokuikka
Viestit: 20
Liittynyt: 27 Tammi 2014, 22:13

Re: ProCountor

Viesti Kirjoittaja ilpokuikka »

Hei,

Viimeisen kolmen kuukauden aikana kilpailutin asiakkaalleni kattavasti vaihtoehtoja taloushallinnon ja toiminnan ohjauksen kehittämiseksi. Yritys tekee kirjanpidon itse ilman tilitoimistoa.

ProCountor pääsi noin 10 vakavasti harkittavasta ehdokkaasta top-3:een mutta karsiutui sitten nopeasti.

Syyt:
Käytännössä samaan hintaan saa jo oikean ERP-ohjelmiston joista löytyy taloushallinnon lisäksi kattavat varastotoiminnot, CRM, ostot/ostojen suunnittelu, tuotannonsuunnittelu, extranet ja/tai verkkokauppa sekä rajapintojen kautta liitettävyys käytännössä mihin tahansa.
ProCountor -vuosimaksu olisi liikevaihdon kasvuennusteen (ja näin ollen tapahtumamäärien kasvun) myötä tullut ylivoimaisesti kalleimmaksi 5 ja 10 vuoden suunnittelujaksolla.
ProCountorin rinnalle olisi ollut käytännössä pakko ottaa erillinen varastonhallinta/ostojen suunnittelu ohjelmisto joka olisi nostanut kuluja entisestään.

Yrityksestä:
henkilöstöä 5kpl, liikevaihto vajaa 1M€, harjoittaa tukkukauppaa ja palvelumyyntiä, myyntiartikkelit hankitaan kotimaasta, EU:stä sekä lisäksi omaa tuotantoa
Vastaa Viestiin