Kirjanpito-ohjelma maatalouteen

Yleinen keskustelu kirjanpito-ohjelmista
Maaris
Viestit: 3
Liittynyt: 25 Tammi 2016, 09:24

Kirjanpito-ohjelma maatalouteen

ViestiKirjoittaja Maaris » 28 Loka 2016, 10:37

Heips,

mielipiteitä, mikä olisi hyvä ilmainen ohjelma maatalouden kirjanpitoon? Kirjanpitäjä on tehnyt kaksinkertaisella kirjanpidolla ja niin itsekin jatkaisin. Excelillä olen itse vuoden mittaan tilannetta seuratakseni tehnyt rinnalla, mutta mieluummin ottaisin ohjelman käyttöön kun alan nyt itse tehdä sen kokonaan. Mahdollisesti lisänä tulisi yhden tiekunnan kirjanpito ja jotain muuta pientä.

Voisin kyllä hieman maksaakin, jos se takaisi paremman käytettävyyden.

Ehdotuksia, kokemuksia...


Nokso
Viestit: 42
Liittynyt: 24 Loka 2016, 08:57
Paikkakunta: Kurikka

Re: Kirjanpito-ohjelma maatalouteen

ViestiKirjoittaja Nokso » 29 Loka 2016, 11:13

Itellä on käytössä Suonentiedon Balanssi Maamiesseuralla. Ihan fiksun olonen, tekijät ei oo vaan ajatellu, että olis yhdistyksiä jotka on alv-velvollisia... WebWakka on toinen, itellä on maataloudessa vanhempi Wakka-versio yksinkertaisella kirjanpidolla. Toimii, mutta vaatii opettelua.. Tiedä sitten olisko toi päivitetty versio yhtään parempi..

Miksi haluaisit tehdä kaksinkertaisena, jollei ole velvoitetta? En henkilökohtaisesti näe syytä tehdä kaksinkertaieslla, jollei ole pakko..

Maaris
Viestit: 3
Liittynyt: 25 Tammi 2016, 09:24

Re: Kirjanpito-ohjelma maatalouteen

ViestiKirjoittaja Maaris » 28 Joulu 2016, 09:16

Hei,

kiitos vastauksestasi. Lähinnä kai haluaisin sitä kahdenkertaista siksi kun olen aika vähän tehnyt yksinkertaista ja se tuntuu hiukka oudolta. Mutta totta kyllä, miksi suotta.

Tuota Webwakkaa mietin, kun siitä ihan kiittäviä arvioita on netissä ollut ja nytten sen saisi Mtk:n jäsenenä puoleen hintaa ekan vuoden.


Palaa sivulle “Yleinen keskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija